Press "Enter" to skip to content

Excels concert d’Alejandro Migues i Livia Cerdà

El pianista uruguià aifincat a Artà i la violoncelista valenciana van oferir un extraordinari recital al Teatre d’Artà el passat divendres dia 17 de març. El concert, benèfic, organitzat per Artà Solidari, va destinar part dels doblers recaptats a ASPANOB (Associació de pares de nins amb càncer de Balears), i va reunir prop d’un centenar de persones. 

El concert va tenir dues parts. En una primera Livia Cerdà va interpretar “JS Bach Suite per Cello” amb peces com Suite N. 4 BWV 1010, Preludi, Courante, Boureé 1 i 2 i Gigue. Per la seva banda, Alejandro Migues, va interpretar Frederic Chopin al piano amb peces com Nocturno Op Pòstum en Do# menor, Estudi Op 10 N. 12, Balada Op 23 N. 1, Vals Op Pòstum en Mi menor, entre d’altres.

La segona part va reunir els dos músics sobre l’escenari, i van interpretar Piotr Ilich Txaicovsky, Sergei Rachmaninoff, Manuel de Falla, i finalment van estrenar l’obra del compositor mallorquí Miquel Àngel Aguiló, Call Menor.

El públic va reconèixer amb una llarga ovació el talent i l’excel·lent concert que van oferir Migues i Cerdà. Un concert, no oblidem, que tenia el punt de partida en la solidaritat dels assistents i dels intèrprets.