Press "Enter" to skip to content

Cinc dies d’esquiada (i snow) a Grandvalira

Prop de 100 artanencs van passar cinc dies a la neu (del 24 de febrer al 2 de març), fent pràcitca de l’esquí i l’snow en unes condiciones idònies, malgrat les temperatures gèlides que arribaren fins als -17 graus centigraus. La immensa estació andorrana de Grandvalira va ser novament el lloc de destí per passar els quatre dies de pràctica intensa de l’esquí. Unes pistes carregades de bona neu, verge, perquè quasi cada dia va nevar; i en perfecte estat per les baixes temperatures i el poc vent. El campament base: El Tarter. 

Infants de 3 anys, nines i nins de totes les edats, adolescents i joves amb ganes de gresca (que no desaprofitaren cap hora, com ha de ser!), parelles, famílies senceres, padrines i padrins, fadrines i fadrins… gent de tot tipus i de totes les edats amb un denominador comú: la passió per la neu, per l’esquí i per l’snowboard. 

Caldria destacar la bona i acurada organització, a càrrec de Llorenç Terrassa, tècnic d’Esport de l’Ajuntament d’Artà, que comptà amb la col·laboració d’Alex Flórez, també tècnic de l’Ajuntament. L’enhorabona a tots dos i les gràcies, per la dedicació i el temps invertit. Va ajudar, també i molt, el bon ambient i la germanor entre totes i tots els assistents, que s’ajudaren en tot moment i facilitaren que tot sortís bé. 

L’any que ve esperem que més, amb el mateix bon ambient i ganes de pràcticar l’esquí i l’snowboard passar-s’ho bé.